Skip to content

Artorix

Met Artorix kunt u uw collectie kunstwerken eenvoudig online beheren. Artorix omvat de administratie van uw klanten, kunstwerken en kunstenaars. Aankoop-, uitleen- en verkooptransacties worden vastgelegd. Spaartegoeden worden geadministreerd. Artorix biedt verder een uitgebreide set aan financiële en managementrapportages over uw collectie, waaronder bijvoorbeeld ook recentelijk een leenrechtrapportage. Een overzicht van de verschillende functies kunt u vinden in de gedetailleerde gebruikersdocumentatie.

Met Artorix kunnen uw bezoekers uw collectie altijd en overal raadplegen en de (uitleen)status van een kunstwerk bekijken. Artorix maakt uw online collectie tot het visitekaartje van uw organisatie.

Artorix draait 100% op betrouwbare OpenSource Software. Aanvullende licentiekosten zijn er niet.

Artorix is ontwikkeld op basis van een initiatief van de Federatie KunstUitleen. Met de inbreng van een groot aantal Kunstuitleen-organisaties is door Pictura een stabiel en veelomvattend pakket ontwikkeld. Door Artobox is deze OpenSource software verder doorontwikkeld. Artobox biedt u volledige ondersteuning bij de implementatie van Artorix binnen uw organisatie.